За нас

Грижим се за чистотата във Вашия дом и офис

 

Кои сме ние

Създадена през 2021 г., ЕС ЕНД ТИ КЛИЙНИНГ е специализирана в услугите за почистване на жилища и търговски обекти. Нашият екип има богат опит в индустрията, така че сме в състояние да гарантираме превъзходни резултати всеки път.

Нашата отдаденост на върхови постижения и ангажимент към удовлетвореността на клиентите се отразяват в високо оцененото обслужване, което се отличава от всички останали компании.

Гордеем се с това, че отделяме време, за да оценим старателно всяка работа, независимо дали е еднократно основно почистване или редовна поддръжка за бизнеса.

Винаги следваме стриктно всички протоколи за безопасност, за да осигурим допълнително спокойствие, когато работим върху който и да е имот. Когато изберете нашата компания за почистване на жилищни и търговски обекти, можете да сте сигурни, че ще получите работа с първокласно качество, ненадминато ниво на надеждност и професионализъм!

Услуги

Разполагаме с голям набор от предлагани услуги, както за частни жилищни имоти, офис и бизнес сгради, така и за закусвални, пекарни, други. Следим стриктно за качеството и контрола при изпълнението на всяка една услуга която предлагаме и поради това можем да гарантираме за неверотното качество, което получавате. Част от услугите ни включвт:

  • Почистване на жилищни входове, офиси и бизнес сгради
  • Почистване на пекарни, закусвални и други търговки обекти
  • Еднократно почистване
  • Абонаметно почистване

Опитен персонал

Нашите служители разполагат с необходимия опит и безпроблемно ще се погрижат за всяка една ситуация. Благодарение на тях, Вашият дом или офис отново ще заблести!

Отговорно отношение

Ние винаги подхождаме с отговорност към всяка една поставена задача – независимо нейният обем или сложност. По този начин можем да гарантираме за безупречни резултати от които със сигурност ще останете доволни!

Гъвкави услуги

Независимо дали се нуждаете от еднократно почистване или желаете да се абонирате за нашите услуги, ние сме готови да поемем поставените задачи. Грижим се за почистването на всяко помещение – от жилищни сгради, до офиси, пекарни и други!

Гаранция за качество

Можем да Ви гарантираме, че нашите почистващи услуги ще отговорят на всички Ваши изисквания. Благодарение на опитния ни персонал, както и на висококачествените материали които използваме, качеството винаги ще бъде на ниво!